Betalnings- och leveransvillkor

Betalnings- och leveransvillkor

Priser 

I form av ideell förening är Nyköpings Fallskärmsklubb momsbefriade och tillämpar därför inte moms. 

Betalning 

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på internet. Välj det betalsätt som passar dig bäst! Vid frågor gällande betalningar hänvisar vi till klarnas kundtjänst. Klarnas villkor hittar du här: Klarnas användarvillkor

Genom att genomföra en beställning godkänner du våra och klarnas villkor. 

Leveransvillkor 

Våra normala leveranstider är 2-3 arbetsdagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Alla leveranser sker med A-post via Postnord i en omärkt försändelse för att inte avslöja överraskningen. Vi tar ej ut fraktavgift.  

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: tandem@nyfk.se.  

Giltighetstid 

Giltigheten framgår av presentkortet och motsvarar 12 månader från utfärdandets datum. Hoppet skall vara utfört inom giltighetstiden. Om vi tvingas ställa in hoppet på grund av att vädret inte tillåter att fallskärmshoppning bedrivs eller annan omständighet från vår sida så förlängs giltigheten med 3 månader från senaste inbokade tid om presentkortet riskerar löpa ut. Presentkort med ej utgången giltighetstid kan förlängas på vår webbshop med tre månader för 300:- 

Överlåtelse 

Ett presentkort är inte personligt utan kan fritt överlåtas och utnyttjas av annan person. Presentkort kan inte återlösas mot pengar. 

Säsong 

Nyköpings Fallskärmsklubb bedriver verksamhet under helger, april-oktober och det är under denna tid tandemhopp kan genomföras.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra information på hemsidan.

Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta på denna sida godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer