Skydivers

Skydivers

Nyköpings fallskärmsklubb ligger strax utanför Nyköping, i anslutning till Stockholm Skavsta Airport. Vi flyger med YL-KAM, en Cessna 207 turbin som tar upp till 7 hoppare per lift.

Vi välkomnar gärna gästhoppare, det finns möjlighet till övernattning i vår klubbstuga och vi erbjuder samma priser för medlemmar som för gästhoppare. Det kostar inte något att sova över, men vi alla hjälps åt med att städa och ta hand om flygplanet.

Priser

  • 4000 M / 220 kr (miljökompensation inkluderat)
  • 3000 M /185 kr (miljökompensation inkluderat)
  • 1500 M / 145 kr (miljökompensation inkluderat)
  • Rigghyra / 50 kr
  • Förnyelse / 3 500 kr

Inbetalning till hoppkonto sker på plats via Swish.

Hoppkonto

Hoppkontot fyller du på genom att swisha. Enklast är det att fylla på när du är på plats på hoppfältet. Behöver du fylla på utan att besöka fältet gör du det genom att swisha valfri summa till 1234495297 och ange ditt licensnummer i meddelandefältet. Skicka sedan ett mail till kassor@nyfk.se med rubriken ”Insättning hoppkonto” och en skärmdump på din swishbetalning.

För er som ska gå förbundskurser så dras betalning av dessa från ert hoppkonto, följ därför ovan instruktion även vid betalning av dessa. Addera information i ditt mail gällande vilken kurs insättningen avser.

Förnyelse

Din licens behöver förnyas varje kalenderår och vi välkomna nya som gamla medlemmar till att förnya hos oss! Följ nedan steg för att förnya din licens i Nyköpings Fallskärmsklubb.

  1. Betala din förnyelseavgift på 3500kr genom att swisha till 1234495297. Ange ditt licensnummer i meddelandefältet.
  2. Skicka ett mail till kassor@nyfk.se med rubriken ”Förnyelse” och bifoga en skärmdump på din swishbetalning.
  3. Ansök om din licens i skynet.

Insidan

För att logga in på insidan klicka här.

Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta på denna sida godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer