Tandemhopp

Tandemhopp

Vågar du ta klivet?

Kom och gör ditt tandemhopp hos oss! Vare sig det är första gången eller du är en återkommande kund så har vi erfarna instruktörer som tar väl hand om dig och guidar dig igenom din fallskärmsupplevelse. Vi håller till på Stockholm Skavsta flygplats och är Stockholms närmsta fallskärmsklubb.

Presentkort

Köp ditt presentkort för tandemhopp i vår webshop. Via mejl får du ett ordernummer när köpet är genomfört. Du får även ett presentkort hemskickat i ett diskret kuvert. Perfekt att ge bort som gåva! Klicka på knappen ovan för att komma till vår webshop, notera att denna öppnas i ett nytt fönster.

Boka

Efter att du köpt ditt presentkort är det dags att boka in en tid för ditt fallskärmshopp. Klicka på knappen ovan för att komma vidare till vårt bokningssystem, notera att bokningen kommer att öppnas i ett nytt fönster.

Villkor

Nästan alla kan hoppa fallskärm. Dock måste nedanstående krav vara uppfyllda av den som ska hoppa för att vi säkert ska kunna genomföra ett tandemhopp

  • Alla som hoppar hos oss måste vara nyktra då hoppet äger rum.
  • Ordinarie maxvikt är 100 kg, det händer att vi kan göra undantag. Väger den som ska hoppa mer än detta, kontakta oss på tandem@nyfk.se innan bokning för avstämning.
  • Den som hoppar måste vara minst 140 cm lång.
  • I Sverige måste man vara minst 12 år gammal för att få hoppa. Någon övre åldersgräns finns inte!
  • Du behöver var fullt frisk när du ska genomföra ditt hopp

På hoppdagen

Innan du beger dig till hoppfältet så ska du ringa till oss för att stämma av läget. Du når oss på telefon 073-634 35 60. Du ska vara här på din bokade tid för att checka in. Hur långt ett fallskärmshopp tar kan variera och beror på flera olika orsaker: väder, flygtid, flygtrafik samt övriga fördröjningar. Du kan räkna med att det tar 2,5 h från den tid du ankommer till hoppfältet, till att du står med diplomet i din hand!

Medtag bekväma skor, oömma kläder och ett glatt humör. Nödvändig klädsel såsom glasögon, mössa och overall får du låna av oss.

Har du ett presentkort så ska det tas med och användas som betalning, vi kan tyvärr inte acceptera att presentkortet ligger hemma. Du kan alltid uppgradera ditt presentkort med film, foto eller både och men kom ihåg att du ska ha valt en tid med kamerasymbol och att du betalar mellanskillnaden vid hopptillfället. Vi tar enbart emot jämna kontanter alternativt Swish på hoppfältet.

Väder

Vi utgår från väderprognoser och säkrast prognos kan vi ge först samma dag som hoppet ska ske. Vid osäker prognos så kan vi behöva uppdatera under dagens gång. Ring till hoppfältet innan du åker för att fastställa att vädret är hoppdugligt. För att vi ska få hoppa får det varken blåsa för mycket eller blåsa ostadigt och vi måste se marken när vi hoppar av.

En osäker prognos eller dåligt väder kan vi inte styra över och vi kan därför inte garantera att ditt hopp blir av.

Övrigt

Går det inte att utföra ditt hopp vid planerat tillfälle sker ingen återbetalning eller kompensation, utan du får boka en ny tid. Du anger då bokningskoden från bokningsbekräftelsen. Oftast finns det lediga tider redan efterföljande helg. Tandemhoppet är förbrukat om man av någon anledning ångrar att utföra hoppet när planet har lyft. Om du har bokat två tandemhopp under samma tid så innebär det inte att ni kommer att få hoppa samtidigt. Beroende på bemanning så kan ordningen komma att justeras.

Frågor

Har du frågor kring presentkort, bokning eller söker mer information rörande tandemhopp är du välkommen att maila oss på tandem@nyfk.se

Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta på denna sida godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer